Tuparilahja kaveripariskunnalle

, by Tiina


Tuparilahjana kuohuviini, servettejä ja muffinsseja lehtikorissa
Viime viikonloppuna juhlistettiin kaveripariskunnan tupaantuliaisia ja ennen sitä olikin miettiminen mitä viedä mukana tuparilahjaksi. Olen huono keksimään lahjoja ja aina niiden miettimiseen menee paljon aikaa, kun yritän miettiä asioita ehkä vähän liian hankalasti :D

Itse en välitä antaa lahjaksi mitään krääsää tai turhaa tavaraa ja aina yritän miettiä mistä lahjan saaja pitäisi ja mikä tekisi heidät iloiseksi. Jos ostan jotain tavaraa, niin pyrin valitsemaan sellaisia tavaroita, jotka väreiltään ja käytöltään sopivat erilaisiin koteihin ja käyttötarkoituksiin.

Lähde: Alko
Tällä kertaa päädyimme punottuun, mustaan lehtikoriin, jonka täytimme lahjoilla. Perheeseen kuuluu ihana, pieni jackrusselinterrieri ja häntä tarvitsi tietysti muistaa omalla lahjalla. Mustista ja Mirristä löysimmekin lelun, joka osoittautui ainakin tuparipäivänä mieluisaksi lahjaksi koiralle. Kyseessä oli tukevasta kankaasta ommeltu ankka, jossa oli kiinni peukalon paksuinen naru vetämistä varten. Voi sitä riemua, kun koira sai lelun :)

Lisäksi ostimme espanjalaisen kuohuviinipullon, Anna de Codorniun, jota olinkin päässyt maistamaan muutama viikko takaperin Liedon Vanhalinnassa. Kyseessä on siis kuiva ja hedelmäinen kuohuviini.

Ja koska leipominen on mukavaa, ajattelin täydentää lahjaa minttusuklaamuffinsseilla. Ja jotta muffinsseista tuli näyttävämpiä, paketoin ne yksitellen sellofaaniin ja suljin ne narulla.

Minttusuklaamuffinssit

1 Pätkis Mini Bites -pussi
150 g voita
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa

Leikkaa puolet Pätkis-pussin suklaista rouheeksi ja säästä loput muffinssien sydämiksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi mini-Pätkis ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti